Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Workshop om metadata d. 18. november

Publiceret 26-09-2013

Dataansvarlige myndigheder inviteres til workshop


I forlængelse af en workshop d. 6. juni med henblik på at afklare dataansvar afholdes der i november INSPIRE workshop med fokus på metadata.

Næste fase i implementeringen af INSPIRE byder på inddatering af metadata for datasæt og tilhørende nettjenester, der er omfattede af direktivets bilag 2 og 3. Metadata skal være inddaterede i geodata-info inden d. 3.december i år.

Derfor inviterer Geodatastyrelsen dataansvarlige myndigheder til workshop om metadata d. 18. november. På denne dag vil metadataeksperter stå til rådighed for at hjælpe med at oprette metadata og indrapportere dem i geodata-info.

De omfattede myndigheder vil modtage en invitation til workshoppen i starten af november.

Tak for jeres deltagelse i mandagens workshop.

Præsentationen fra workshoppen kan hentes her .

Præsentationen indeholder stier til gældende forordning for metadata og de to vejledninger (eng. og dansk udgave). På næstsidste slide er stier til to vejledninger angivet - det er vejledninger i inddatering af metadata til hhv. datasæt og nettjenester.

På workshoppen blev der spurgt til muligheden for en video-vejledning af inddateringen i geodata-info.dk. Geodatastyrelsen har nu lavet sådan en video, og den kan ses her .